Ontstoffingsinstallaties

Dust Control Partners realiseert complete ontstoffingsinstallaties. Daarbij nemen we het volledige traject van engineering tot en met inbedrijfname voor onze rekening.

 

Bij elk nieuw project werken we vanuit de projectofferte, die op de specifieke klantsituatie is toegesneden. In de offertefase maken we luchttechnische berekeningen, van waaruit we onder meer het type filter, het benodigd filtratieoppervlak, de ventilator en het leidingtracé kunnen bepalen. Tevens maken we in deze fase een eerste lay-outtekening en planning. Na verstrekking van de opdracht starten onze engineers met de detailengineering. Daarbij maken ze gebruik van moderne 3D-software. De projectleider, aanspreekpunt voor de klant, maakt een planning en is verantwoordelijk voor de uitvoering van het totale project. Na goedkeuring van alle technische details bestellen we de benodigde installatie- componenten. Vanzelfsprekend maken we ook een TRA- en/of VGM-plan.

 

Dust Control Partners voert de mechanische montage uit met een team van eigen vakbekwame monteurs. De elektrische montage en eventuele besturing voeren derden uit, maar onder eindverantwoording van Dust Control Partners. Onze specialisten verzorgen ten slotte desgewenst de inregeling en inbedrijfname of de begeleiding daarbij.

 

 

Heeft u vragen?

Bel +31 (0) 318 745741 of mail

TBK dust control